Ik waardeer uw testimonial, gezien uw mening en ervaring zo belangrijk is voor me. Hieronder vindt U testimonials van mijn klanten:

Na vele manieren van afvallen te hebben gedaan(ook via een diëtiste) , waar ik iedere keer goed afviel maar ook net zo snel weer aankwam heb ik een afspraak gemaakt bij Petra om eens te kijken of zij mij zou kunnen helpen.
Mede door de overgang was het afvallen een probleem en aangezien ik zeker 15-20 kilo moest afvallen had ik hulp nodig.
Wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb, een andere kijk op voeding heeft er zelf ook voor gezorgd dat ik niet de hele dag loop met het idee in m'n hoofd dat ik aan het lijnen ben. Nee ik heb een andere manier van eten gevonden. Geheel tevreden met de 10 kilo die er sinds september 2012 nu vanaf zijn, en weet zeker dat ik deze zomer op het gewicht ben waar ik graag wil zitten.
 
Geplaatst door: Anja
Ik ben op eigen initiatief bij Petra terecht gekomen, omdat ik ongeveer 1,5 kg per jaar aankwam.
Dit betekent inmiddels 10-15 kg overgewicht. Ik sport 3x per week en at mijn inziens verantwoord.
Zij heeft mijn energieopname en -verbruik in kaart gebracht. Hierdoor ben ik me nu bewust van een aantal gewoonten die bovengenoemde gewichtstoename in de hand werken.
Ik ben inmiddels 7 kilo kwijt en blijf op gewicht gedurende de feestdagen. Zo kan ik komend jaar gecontroleerd toewerken naar het behalen/behouden van mijn ideale gewicht.
 
Geplaatst door: Loes
Door een te laag gewicht van onze dochter (8 maanden) ben ik bij jou terecht gekomen. Je hebt mij een goed voedingsadvies gegeven waardoor onze dochter weer aan is gekomen. Helaas zijn we nu 6 maanden later erachter gekomen dat ze een koemelkeiwitintolerantie heeft maar ook met dit probleem kon ik meteen bij jou terecht en heb je alle moeite gedaan om mij te helpen qua voeding - tot op heden.
Ik ben echt super tevreden met Petra, ze neemt alle tijd en moeite en ze houd het niet alleen bij een afspraak maar in de tussentijd houd ze ook contact om te vragen hoe het gaat en wat de vooruitgang is.
Echt toppie!
 
Geplaatst door: Daniela
Kom graag bij Petra ze is vriendelijk, een luisterend oor en eerlijk. Kwam er voor mijn voedsel allergie. Ze geeft je veel tips met wat je kunt eten. Ook met vragen kun je altijd bij haar terecht en geeft ze snel antwoord. Veel hulp van haar gehad wat ik nooit alleen had kunnen doen. Ze geeft je vele handvatten om mee aan de slag te gaan. Wat erg prettig is en ze liet me zien dat er toch nog dingen waren die ik kon eten. Want ik keek naar de dingen die ik niet mocht en zij liet me zien dingen die ik wel mocht.
Petra heel erg bedankt.
 
Geplaatst door: Mieke
Al geruime tijd kom ik bij Petra. Ik kreeg en krijg er goede adviezen, o.a. wat wel en niet goed voor me is. Toch schommelde m'n gewicht steeds. Mede door m'n gesprekken met Petra ben ik verder gaan kijken. Er bleek iets mis te zijn met m'n lijf, o.a. mijn stofwisseling.
Van Petra kreeg ik meteen nieuwe voedingsadviezen, aangepast aan wat ik wel en niet mocht eten. Ook kreeg ik recepten van haar. Inmiddels gaat het de goede kant op en ben ik al enkele kilo's kwijt.
De gesprekken met Petra zijn verhelderend, ze stimuleert me en....'t is gezellig.
 
Geplaatst door: Ine

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 5


Verstuur een testimonial
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw email adres:*
Over u:
Uw lokatie:
Uw website:
Uw foto:
Foto dient niet groter te zijn dan 500x500 px en 250 kb
Beveiligingscode:
Vul de beveiligingscode hier in:*
Geef ons uw commentaar hieronder:*