Ik waardeer uw testimonial, gezien uw mening en ervaring zo belangrijk is voor me. Hieronder vindt U testimonials van mijn klanten:

Ik vond het altijd prettig om bij Petra te komen. Ze had een groot luisterend oor, ze probeerde je altijd op een hoger level te tillen en ik ging iedere keer naar huis met tips en vol goede moed. Bedankt voor de waardevolle gesprekken!
 
Geplaatst door: Melanie
Hai Petra

Enkele maanden bij jou geweest. Ik had een licht overgewicht en last van mijn rug en benen. Ben inmiddels op mijn gewicht en wil ik dank uitspreken voor je uitstekende adviezen wat betreft mijn eetgedrag.

In 7 maanden 8 kilo kwijt.

veel succes met je praktijk.

Leny
 
Geplaatst door: Leny
een tevreden klant, de clockert
Vanwege een jarenlang bestaande eetstoornis en de wens om af te vallen kwam ik terecht bij de praktijk van Petra Kersten.Ook wilde ik advies over het vervangen van vlees producten. Haar brede kijk op voeding sprak/ spreekt mij erg aan. Vanwege veel vage lichamelijke klachten adviseerde Petra mij om langs te gaan bij een natuurgeneeskundig therapeut. Petra dacht terecht dat lichamelijke problemen de oorzaak waren van mijn vermoeidheid en andere klachten. Dit vermoeden van Petra bleek volkomen terecht. Lange tijd kwam ik zowel bij de natuurgeneeskundig therapeut en Petra. Petra stemde de voedingsadviezen af op de bevindingen/ adviezen van de natuurgeneeskundig therapeut. Het lukte ook om op gezonde wijze een paar kilo af te vallen. Petra biedt deskundig advies, een luisterend oor, is een warm, eerlijk en vriendelijk persoon. Zelfs nu ik al een tijdje niet in de praktijk kom blijft zij met enige regelmaat contact zoeken en vragen of het nog steeds goed gaat. Petra ontzettend bedankt voor alles!
 
Geplaatst door: Petra
ik ga al een tijdje naar petra omdat ik een beetje te dun ben.

ik vind het fijn bij petra omdat ze kijkt naar wat ik moet eten en wat ik ook op kan.
ik ben al een paar kilo aangekomen en ben erg blij als ik op de weegschaal mag en dat ik dan zie dat ik weer een beetje zwaarder geworden ben.

ik hoef me dus niet vol te proppen met van alles en dat vind ik fijn want ik wil ook niet te dik worden.

omdat ik veel aan turnen doe en dus heel veel train moet ik extra dingentjes meenemen zodat ik
niet te weinig eet op de dagen dat ik train of wedstrijden heb.

het is ook altijd gezellig en vind het leuk om er heen te gaan,alleen als het heel mooi weer is wil ik liever buiten spelen.

groetjes joost
 
Geplaatst door: joost
ik ben joost en ben 9 jaar en turn best veel., venray
Petra doet haar werk erg goed en is een fijn persoon. Vanwege een koemelkallergie van mijn kindje heeft ze mijn kindje begeleid en mij voedingsadvies gegeven i.v.m. de borstvoeding. Ze luistert goed,legt duidelijk uit, ze staat altijd voor je klaar.
Kortom erg tevreden.
 
Geplaatst door: Tessa

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 3 van 5


Verstuur een testimonial
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw email adres:*
Over u:
Uw lokatie:
Uw website:
Uw foto:
Foto dient niet groter te zijn dan 500x500 px en 250 kb
Beveiligingscode:
Vul de beveiligingscode hier in:*
Geef ons uw commentaar hieronder:*