Ik waardeer uw testimonial, gezien uw mening en ervaring zo belangrijk is voor me. Hieronder vindt U testimonials van mijn klanten:

Ik loop al een paar jaar bij Petra met als reden afvallen...
Ze heeft me geholpen met mijn twee zwangerschappen, niet nog meer aan te komen en een gezond voedingspatroon te houden en wat ook echt haalbaar is!! Petra heeft altijd veel tips en informatie..

Nu ben ik weer bezig om echt de kilo's kwijt te raken en we zijn op de goede weg ben nu 12 kilo in 2 maanden afgevallen... ben super blij!!!!

Maar nu het belangrijkste.

Petra bedankt dat je al die jaren er voor me bent! Je staat altijd voor me klaar.Als het even niet lekker gaat heb je begrip en als ik weer weg ga ben ik altijd weer positief en heb ik weer zin om er tegen aan te gaan. Het is niet alleen tips en adviezen en over eten praten.Je luistert naar alles wat ik kwijt wil. Bij jou voelt het goed en vertrouwd je bent een warm mens!! En we gaan lekker door met afvallen...

Voor iedereen die op zoek is naar een diëtiste, niet meer verder zoeken.. Petra is een super diëtiste waar je veel aan hebt.
 
Geplaatst door: cindy
Na allerlei (vooral ongezonde) diëten gevolgd te hebben (die op lange termijn niet werken!) ben ik bij Petra terecht gekomen. Zij liet me inzien dat je best snel kunt afvallen maar dat het de kunst is om op langere termijn te denken en te werken. Wat voor mij belangrijk was en is, is dat ik ook mijn zelfbeeld verander. Het is goed zoals het nu is, kilootje meer of minder. Ik blijf mijn best doen om nog af te vallen maar de druk is er af. En dat scheelt enorm! Met een paar goede handvaten, tips en instructies vertrouw ik erop dat ik nog wat kilo's afval en dat ik, wat vooral het belangrijkste is voor mij, lekker in mijn vel zit.
 
Geplaatst door: Rianne
na een half jaar 5 kilo afgevallen, en die BLIJVEN er ook af!
Vorig jaar ben ik bij Petra geweest voor advies over mijn voeding en dieet welke me ondersteunt bij het omgaan van ME/CVS. Petra heeft mij heel veel ideeën en tips gegeven hoe ik beter kan omgaan met een koolhyraat-arm dieet en diverse alternatieven gezocht.
Naast heel veel links op het internet, boeken en receptjes heeft ze door haar warmte en interesse enorm bijgedragen aan het weer op een rit krijgen van mijn voedingspatroon.
Petra neemt alle tijd voor je en leeft zich helemaal in je in zodat je je weer helemaal begrepen voelt en vol enthousiasme weer aan de slag kunt gaan met alle tips en trucs die ze je meegeeft.

Kortom een geweldig mens!
 
Geplaatst door: Yolanda
Je vriendelijk goed luisterend oor en je advies heeft bij mij geleid tot een structurele verandering in mijn eetgedrag met als gevolg; de juiste bloedwaarden en minder kilo's. Hartelijk dank daarvoor en veel succes met je praktijk.
 
Geplaatst door: paul
Ruim 2 jaar geleden kwam ik terecht bij Petra. Niet omdat ik te zwaar was, maar ik werd door mijn huisarts doorgestuurd omdat ik zwaar ondergewicht had.
Na een korte periode van ziekte was ik flink afgevallen. Ik woog al niet zoveel (56 kilo) maar toen ik bij Petra startte was dat slechts (51 kilo).

Ik moest aankomen.

Ik heb toen adviezen gekregen en met regelmaat kwam ik langs voor de weegschaal en om daarnaast ook mijn verhaal in het kort kwijt te kunnen.
Het is heerlijk om je 'zorgen' even te delen met iemand die privé een stukje verder van je afstaat.
Maar het lucht wel op.

Met de adviezen ben ik aan de slag gegaan en na ruim 2 jaar zit ik nu weer op mijn oude gewicht.

Ik wil er graag nog wat extra bij dus ga ik nog vrolijk verder met de adviezen en het bezoek.
Het voelt dan namelijk als een stok achter de deur.

Het lijkt erg makkelijk om aan te komen, maar ik ben er wel achter gekomen dat het net zo (en misschien nog wel moeilijker is) om aan te komen dan af te vallen wanneer je het moet.

Je kunt je per slot van rekening niet ziek eten, het moet ook gezond blijven.
 
Geplaatst door: Xander

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 4 van 5


Verstuur een testimonial
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw email adres:*
Over u:
Uw lokatie:
Uw website:
Uw foto:
Foto dient niet groter te zijn dan 500x500 px en 250 kb
Beveiligingscode:
Vul de beveiligingscode hier in:*
Geef ons uw commentaar hieronder:*