Petra Kersten Blog

In mijn blogs worden veel interessante zaken geplaatst die met mijn behandelingen hebben te maken of om ervaringen te delen. Ook komen hier publicaties en onderzoeken te staan. U kunt zich abonneren op mijn blogs, dan krijgt u per email automatisch bericht over nieuwe publicaties die geplaatst zijn.
Aanbevolen

Mijn nieuwe bibliotheek is nu online

50830170_s

Goede voeding is belangrijk om gezond(er) te worden en gezond te blijven. Voeding heeft een grote invloed op onze gezondheid en op hoe we ons voelen. Echter, de ene persoon kan baat hebben bij “gezonde” voeding , terwijl een ander daar juist last van krijgt.

Ik heb een brede kijk op voeding en gezondheid en ben van mening dat gezondheid/ziekte bepaald wordt door een combinatie van factoren op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Hierdoor heeft voeding bij iedereen een andere invloed op de gezondheid.

De uitdaging is om hierin voor ieder individu de meest passende oplossing/behandeling te bieden. Ik geef sinds 2003 voedings-, en dieetadviezen.

Naast het geven van advies over voeding schrijf ik over voeding.

Mijn gepubliceerde artikelen( ongeveer 45) zijn allemaal tussen de 3.200 en bijna 10.000 keer bekeken.

Door middel van het geven van informatie wil ik graag zo veel mogelijk mensen bewust(er) maken van de invloed van voeding op onze gezondheid.

Kijk rustig rond in mijn bibliotheek, klik hier.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Gratis Ebook bij een eerste en tweede consult
Energieker en/of Minder Klachten door de Juiste Vo...
 

Reacties

Nog geen reacties
zaterdag 15 juni 2024